over ons

wij zijn drie studenten van het Hout en Meubeliringscollege Amsterdam. Nu zitten we in het derde jaar ondernemend meubelmaker / (scheeps)interieurbouwer en gaan we een boot bouwen. Iets waar we alle drie al jaren van dromen. Die eerste dag dat we kwamen kijken op het HMC en de boten zagen liggen dachten we,

"'Dat wil ik ook"'

Mijn naam is Jesse Horlings en ik ben 19 jaar oud. In mijn vrije tijd speel ik graag honkbal, dit doe ik al 13 jaar lang. Ook vind ik koken erg leuk om te doen.

Sinds jongs af aan ben ik al bezig met hout en vooral erg geïnteresseerd in boten. Toen ik op de middelbare school zat dacht is al te weten dat ik met mijn handen zou gaan willen werken en daar is het HMC een hele interessante school voor. toen ik op de open dag kwam en ik de boten zag werd ik erg enthousiast en dacht is al te weten dat botenbouw de juiste optie voor mij zou zijn.

Hoi allemaal! Ik ben Cas, een 18-jarige uit Haarlem. Ik geef in de zomer vrijwillig zeilles op de Kaag en vaar ook regelmatig in Haarlem op de boot van mijn vader. Daarnaast werk ik ook elk weekend in het bedrijf van mijn vader. Ook vind ik het erg leuk om gezellige dingen te doen met vrienden. Een van mijn groten dromen al heel lang is om in mijn eigen boot door Haarlem te kunnen varen. Ik hoop aankomende 2 jaar deze droom waar te kunnen maken.

Hoi, mijn naam is Luna en ik ben 20 jaar oud. Ik woon op mezelf in leiden en werk achter de bar in een boulderhal. Mijn tijd spendeer ik graag met klimmen, schilderen, lezen en mijn vrienden. Een grote passie van mij is tiny living. Met mijn gezin hebben we een tiny house in leiden tussen de weilanden. hier zijn we altijd aan het bouwen en vernieuwen.

De opleiding meubelmaker/scheepsbouwer had ik al snel gevonden in mijn laatste jaar van de middelbare school en ik had me meteen ingeschreven. De eerste twee jaar meubelmaken vond ik super leuk maar ik heb zin in een goeie nieuwe uitgading, en deze boot heeft haar naam er op geschreven.